BACANHA-Sirop
BACANHA
Een collectie authentieke en verfijnde biologische siropen.


Het assortiment van Bacanha biedt een collectie siropen gemaakt van streng geselecteerde edele grondstoffen. De siropen zijn ideaal om een ​​vleugje originaliteit toe te voegen aan cocktails, mocktails en lattes .

Een goede siroop is het resultaat van een zeer gecodificeerde smaakovereenkomst. De kwaliteit ervan hangt volledig af van die van de ingrediënten, met name natuurlijke extracten . Bacanha ging daarom op zoek naar de beste smaken van natuurlijke oorsprong om de siropen samen te stellen.
Deze laatste zijn minder zoet dan een klassieke siroop, ze zijn ook meer geconcentreerd in aroma's en natuurlijke extracten, waardoor ze een ongeëvenaarde aromatische kracht bieden. 
Ze gebruiken 
pure biologische rietsuiker, lekkerder dan bietsuiker, hierdoor kunnen we het suikergehalte verlagen en de smaak van onze siropen verbeteren.

Deze biologische siropen, die op ambachtelijke wijze in Frankrijk worden gemaakt  zijn het resultaat van kennis en aandacht.
 
 
Bezig met laden...

Laatst bekeken producten

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
 

Over ons

Welkom bij de webshop van Evelief.

Evelief is een jong en dynamisch bedrijf. Wij willen u graag kennis laten maken met ons unieke thee-concept. Onze theeën zijn in blik verpakt en hebben eigen ontworpen labels. De kleine blikjes passen perfect op de handgemaakte Nørdic die u nergens anders zult treffen.
 

Contact

Evelief

Marconiweg 29
8071 RB Nunspeet
0341 849 578
info@evelief.com


Geopend op donderdag en vrijdag 10:00-17:00 uur

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Bij thee hoort nu eenmaal een cookie;-) maar wees gerust we slaan geen persoonlijke gegevens op.
in je winkelmandje