Privacy beleid:

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018

Evelief vindt jouw privacy belangrijk en daarom willen wij open en transparant zijn over de verwerking van je persoonsgegevens. Evelief respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij verwerken de gegevens niet zonder reden en alleen als we die nodig hebben voor een of meer specifieke doeleinden. Wij zullen nooit je persoonlijke gegevens aan derden verkopen, deze zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld die betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Evelief heeft met deze derden een verwerkersovereenkomst gesloten waarin onder meer beveiliging, geheimhouding en je rechten worden geregeld.

Wie zijn wij:

Evelief
Hullerweg 131 A
8071 RN Nunspeet

Tel: 0341-276 459
Email: info@evelief.com
KVK: 55766110


Welke gegevens hebben we nodig en waarom:

De verwerking van je persoonsgegevens is noodzakelijk om je bestelling bij Evelief te verwerken en versturen, als je je gegevens niet wilt delen dan kunnen wij je bestelling niet in behandeling nemen.
  • - Om er zeker van te zijn dat PostNL  jouw bestelling kan bezorgen hebben we je naam en adres nodig.

  • - Het telefoonnummer gebruiken we alleen, als we een vraag hebben over je bestelling.

  • - Op het email adres dat je bij je bestelling aan ons doorgeeft ontvang je van ons een orderbevestiging. Zodra je pakket onderweg is ontvang je hierop ook automatisch de track en trace code, zodat je je pakket kunt volgen. Mocht er voor ons iets onduidelijk zijn wat betreft je bestelling en we kunnen telefonisch geen contact met je krijgen dan zullen we je proberen te bereiken middels dit email adres.

  • - Om je bestelling te betalen geef je je betaalgegevens  aan ons door. Ons betaalsysteem maakt op een veilige manier gebruik van een SSL en alle betalingen gaan via onze betaaldienst CCV Pay.

  • - Onze nieuwsbrief ontvang je alleen per email als je je hiervoor aanmeldt. Je geeft hierbij toestemming aan ons om je email adres te gebruiken voor het toesturen van onze nieuwsbrief. Uiteraard is het mogelijk om deze toestemming te alle tijden in te trekken. Dit kan door een email te sturen naar: info@evelief.com of ga naar de link “afmelden nieuwsbrief” die je onderaan de nieuwsbrief kunt vinden. Je zult onze nieuwsbrief dan niet meer ontvangen.

  • - Stuur je een email met behulp van ons contactformulier dan gebruiken we je email adres alleen om deze email te beantwoorden. We slaan je email adres niet op en verwijderen het bericht, zodra je vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

 
Sociale Media:

Communiceer je via de sociale media met ons, bijvoorbeeld door commentaar te plaatsen, op de like knop te klikken, het uploaden van media, berichten te verzenden, een artikel van onze website te delen dan kunnen wij gegevens van je ontvangen, zoals je (gebruikers)naam, woonplaats, email adres en geslacht.
Op het gebruik van sociale media zoals Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter zijn niet onze voorwaarden en privacyverklaring, maar de voorwaarden, privacy- en cookieverklaring en andere verklaringen van de betreffende sociale media van toepassing. We raden je aan om die zorgvuldig te lezen als je vragen hierover hebt.


Waar moet je aan denken, als we het hebben over derden:


Voor het uitvoeren van diensten en bezorgen van onze producten werken wij samen met derden, zoals eerder genoemd heeft Evelief met deze derden een verwerkersovereenkomst gesloten waarin onder meer beveiliging, geheimhouding en je rechten worden geregeld.
  • - Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden verwerkt door CCV Shop. CCV Shop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

  • - Bovenstaande geldt tevens voor onze betaaldienst CCV Pay.

  • - Voor het verzenden van onze pakketten werken wij samen met een platform. 

 
Hoe lang worden je gegevens bewaard:
  • - Je persoonlijke gegevens met betrekking tot bestellingen en facturen bewaren we 7 jaar in verband met wettelijk vastgestelde termijnen.

  • - Zolang je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief bewaren we je email adres. Nadat je je hiervoor hebt uitgeschreven verwijderen we zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken je email adres.



Welke rechten heb jij als klant:
 
  • - Recht op inzage: Je hebt het recht om je persoonsgegevens, die wij van jou verwerken, in te zien.

  • - Recht op rectificatie: Je hebt het recht om je persoonsgegevens, die wij van jou verwerken, te wijzigen.

  • - Recht op vergetelheid: Je hebt het recht om ons te vragen jouw gegevens te wissen.

  • - Recht van bezwaar:  Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens.

  • - Recht om gegevens over te dragen: Je hebt het recht om de gegevens die wij van jou hebben te ontvangen. Je mag ons ook vragen om jouw gegevens over te dragen aan een andere organisatie.

  • - Recht op beperking van de verwerking: Je hebt in sommige gevallen het recht om ons te vragen het gebruik van jouw gegevens te beperken.

    • * Gegevens zijn mogelijk onjuist;

    • * De verwerking is onrechtmatig;

    • * Gegevens zijn niet meer nodig;

    • * Je maakt bezwaar.

Wij nemen gegevensbescherming heel serieus, daarom kun je vragen die betrekking hebben op bovengenoemde rechten per email sturen naar: info@evelief.com

Evelief is verantwoordelijk voor het volgen en voldoen aan de principes van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij doen er dan ook alles aan om de aan ons doorgegeven persoonsgegevens op de juiste manier te verwerken en beschermen. Vind je dat wij, ondanks alle maatregelen niet zorgvuldig genoeg omgaan met jouw persoonlijke gegevens en komen wij hier samen niet uit? Dan heb je ook nog het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Onze producten worden op verschillende websites aangeboden. Deze privacy verklaring is niet van toepassing op dergelijke websites of op websites die door middel van links met onze website evelief.com zijn verbonden. Evelief kan niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacy verklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.


Wijzigen privacy beleid:

Het kan voorkomen dat ons privacy beleid moeten worden bijgewerkt.
De meest actuele privacy verklaring kun je vinden op onze website. Wij raden je aan deze privacy verklaring regelmatig te raadplegen, zodat je van de wijzigingen op de hoogte blijft.

Inschrijven voor de nieuwsbrief



Aanmelden

 

Over ons

Welkom bij de webshop van Evelief.

Evelief is een jong en dynamisch bedrijf. Wij willen u graag kennis laten maken met ons unieke thee-concept. Onze theeën zijn in blik verpakt en hebben eigen ontworpen labels. De kleine blikjes passen perfect op de handgemaakte thee etagere die u nergens anders zult treffen.
 

Bij thee hoort nu eenmaal een cookie;-) maar wees gerust we slaan geen persoonlijke gegevens op.