Brievenbuspakjes
Met trots presenteren wij onze eigen ontworpen brievenbuspakjes. Voor verschillende momenten een eigen uniek design. Met een brievenbuspakje van Evelief stuur je meer dan een kaart. Het is een origineel cadeau om te laten weten dat je aan diegene denkt. Dat kan iemand zijn die je wilt bedanken of zomaar voor je lieve oma, de jarige vriendin of een zieke collega. 

Een voordeel van het versturen van een brievenbuspakje is dat de ontvanger er niet voor hoeft thuis te blijven. De doosjes passen namelijk door de brievenbus.

Wil je meer dan 10 brievenbuspakjes bestellen, ben je op zoek naar een relatiegeschenk of heb je speciale wensen neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee. 
Om een brievenbuspakje te bestellen kun je kiezen uit twee mogelijkheden.

Je bestelt een brievenbuspakje à €9,95 mee met je overige bestelling en laat deze naar jezelf sturen. Zo kun je zelf het brievenbuspakje versturen of bij de ontvanger in de brievenbus stoppen. 

Wil je dat wij het brievenbuspakje direct naar de ontvanger versturen dan is dit uiteraard geen probleem. De prijs hiervan is €14,75 inclusief verzenden binnen Nederland.

Wil je een brievenbuspakje naar België versturen dan zijn de verzendkosten € 10,95
Het brievenbuspakje wordt dan verzonden in een omdoos, welke niet door de brievenbus past. Helaas is het niet mogelijk om een brievenbuspakje die door de brievenbus past naar België te versturen.Laatst bekeken producten

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden
 

Over ons

Welkom bij de webshop van Evelief.

Evelief is een jong en dynamisch bedrijf. Wij willen u graag kennis laten maken met ons unieke thee-concept. Onze theeën zijn in blik verpakt en hebben eigen ontworpen labels. De kleine blikjes passen perfect op de handgemaakte Nørdic die u nergens anders zult treffen.
 

Contact

Evelief

Marconiweg 29
8071 RB Nunspeet
0341 849 578
info@evelief.com


Geopend op donderdag en vrijdag 10:00-17:00 uur

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Bij thee hoort nu eenmaal een cookie;-) maar wees gerust we slaan geen persoonlijke gegevens op.
in je winkelmandje