Lolea No.2

Are you lolea?

Standaard levertijd

.

€ 9,95
Prijs per Fles

 

Aantal: 
Bestellen

Lolea No. 2 Bruisende Clarea cocktail met Spaanse witte wijn

Deze witte LOLEA Clarea, ook wel bekend als "No2" is op ambachtelijke wijze gemaakt van hoge kwaliteit Macabeo en Chardonnay witte wijnen, verse sinaasappel- en citroensap en een vleugje vanille. No2 heeft zijn eigen speciale persoonlijkheid, hij is elegant en evenwichtig en is licht van kleur.

Serveer de witte LOLEA Clarea koud met veel ijs en stukjes fruit, zoals citrusvruchten, ananas of aardbeien. Voeg mint toe voor een heerlijk verrassende smaak.

Of kies voor de Lolita twist:
Schenk de Clarea in een kan die gevuld is met aardbeien doordrenkt met suiker en voeg er een royale scheut Wodka aan toe.

Genoten van je Clarea, maar is de fles nu toch echt leeg? Gooi deze prachtige wijnfles dan niet weg. Je kunt hem makkelijk hergebruiken, dankzij de afsluitbare beugeldop.
Vul de fles bijvoorbeeld met water, limonade of een lekkere Ice Tea.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

 

Over ons

Welkom bij de webshop van Evelief.

Evelief is een jong en dynamisch bedrijf. Wij willen u graag kennis laten maken met ons unieke thee-concept. Onze theeën zijn in blik verpakt en hebben eigen ontworpen labels. De kleine blikjes passen perfect op de handgemaakte thee etagere die u nergens anders zult treffen.
 

Bij thee hoort nu eenmaal een cookie;-) maar wees gerust we slaan geen persoonlijke gegevens op.